برگزاری جلسه هيات امناي دانشگاه علوم پزشكي اصفهان

چهارمین دور جلسات هیأت امنای دانشگاه علوم پزشكی اصفهان در سال ۱۳۹۹، سه شنبه ۱۲ اسفندماه، با حضور نماینده وزیر و دبیر هیأت های امناء، مجامع و شوراهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، استاندار اصفهان، اعضاء هیأت امناء، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان، معاونین آموزش و توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، نمایندگان معاونت های ستادی وزارت متبوع و مدیر امورمالی دانشگاه به صورت ویدئو کنفرانس برگزار گردید.

در ابتدای جلسه گزارش عملکرد دانشگاه در خصوص اقدامات انجام گرفته در ارتباط با کووید-۱۹، توسط خانم دکتر چنگیز رییس دانشگاه، مطرح و اعضای هیات امنا نیز پیشنهادات خود را برای سیاست گذاری و برنامه ریزی در دانشگاه بیان نمودند.

سپس با توجه به کسب رتبه مطلوب در زمینه انضباط اداری و مالی دانشگاه بر اساس گزارش حسابرس مستقل دانشگاه، از اقدامات صورت پذیرفته تقدیر گردید.

در ادامه پیشنهادات و دستور کارهای مطرح شده در جهت پیشبرد اهداف و دستاوردهای دانشگاه علوم پزشکی اصفهان توسط اعضای هیأت امناء مصوب شد.