x

برگزاری چهارمین دور جلسات هیأت امنای دانشگاه با حضور مسئولین وزارتی/ کسب رتبه مطلوب دانشگاه در زمینه انضباط اداری و مالی

چهارشنبه 6 بهمن ماه، چهارمین دور جلسات هیأت امنای دانشگاه با حضور نماینده وزیر و دبیر هیأت های امناء، مجامع و شوراهای وزارت بهداشت، رئیس دانشگاه و اعضاء هیأت امناء به صورت ویدئو کنفرانس برگزار گردید.

در این جلسه با توجه به کسب رتبه مطلوب دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در زمینه انضباط اداری و مالی بر اساس گزارش حسابرس مستقل دانشگاه، از اقدامات صورت پذیرفته تقدیر بعمل امد.

شایان ذکر است در ادامه این جلسه که معاونین آموزشی و توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، مشاور رئیس دانشگاه و رئیس دبیرخانه دائمی هیات امناء دانشگاه، نمایندگان معاونت های ستادی وزارت متبوع، کارشناسان دبیرخانه هیات امناء وزارت متبوع، مدیرعامل موسسه حسابرسی ارقام نگر آریا ومدیران امورمالی و بودجه دانشگاه، نیز حضور داشتند، پیشنهادات و دستور کارهای مطرح شده در جهت پیشبرد اهداف و دستاوردهای دانشگاه علوم پزشکی اصفهان توسط اعضای هیأت امناء مصوب شد.